miercuri, 4 august 2010

Planeta Aqua by Antonela

Posted by | |


Intr-o zi frumoasa de vara,Cleo,Rikki si Bella erau pe insula Mako vorbind despre minunatele aventuri pe care le au fiind sirene.Dintr-o data, fetele vazura in piscina lunii un corp de sirena.Cand sirena iesi la suprafata vazura ca era Emma. Cleo si Rikki se bucurasera foarte tare ca o aveau pe vechea prietena inapoi. Cleo si Rikki o prezentara Bellei care foarte surprinsa ii spuse ,,te cunosc de undeva?!?,, Emma ii spusese ca da, ca au fost colege de scoala in Irlanda. Bella foarte fericita isi imbratisa vechea prietena. A doua zi, Emma o vazuse pe Sophie,ea credea ca e o persoana foarte draguta asa ca ii confesa secretul lor. Sophie nu o crezuse, asa ca ii ceru sa demonstreze.

Emma ii demonstra ca e o sirena, iar Sophie ii facu repede o poza si o daduse pe internet, o trimise prietenilor si o dadu in ziar.

Tatal Emmei cand vazu acest lucru in ziar se duse repede in camera ei cu un pahar cu apa si o uda. Tatal ei vazu ca e adevarat asa ca o trimise pe Emma la o emisiune pe nume Persoane ciudate.Cleo,Rikki si Bella au fost duse si ele la acea emisiune. Sirenele au devenit repede faimoase. Au devenit actrite,cantarete,supermodele etc. Oameni s-au gandit ca de acum in colo sa pastreze oceanul curat si sa recicleze ca sirenele sa aiba un mediu curat in care sa traiasca. Sirenele si-au dat seama ca daca lumea stie de existenta lor planeta e mai curata.

Fetele au decis ca de acum sa foloseasca puterile lor numai in scopul de a ajuta pe cineva. Dupa cativa ani cand sirenele deja aveau copii, sirenii au decis sa ii faca si pe acestia faimosi. Dupa milioane de ani mai tarziu, nu mai exista nici un om, decat sirene si sireni iar pamantul era inundat de apa. De atunci sirenele si sireni au decis ca planeta lor sa se chieme Aqua.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu