luni, 2 august 2010

Biografie Phoebe Tonkin

Posted by | |


Phoebe Tonkin s-a nascut in Sydney in anul 1989 si de la varsta de 4 ani a participat la mai multe clase de dansuri incluzand ballet clasic, tap, hip-hop si dans contemporan.
Vrand sa-si mentina pasiunea pentru actorie, Phoebe a facut mai multe cursuri la Teatrul Australian pentru Tineri ( Australian Theatre for Young People [ ATYP] ), la Teatrul Wharf de la varsta de 12 ani. Cursurile la ATYP includ Shakespeare, Script to Stage, Clowning Around si Musical Theatre.
A frecventat scoala Queenwood din Balmoral, avand o reputatie pentru excelentele sctiunea de drame, Phoebe a luat cursuri private si a fost implicata in productiile scolii sale incluzand Antigone, White Crane si Venetian Twins.

In fiecare an Phoebe a luat parte la festivalul Shakespeare din scoala sa castigand finala in anul 2005 pentru Midsummer Nights Dream. La 16 ani, Phoebe e cea mai tanara membra din distributia serialului H2O si rolul ei - Cleo - este prima ei aparitie la TV. A fost un vis implinit pentru Phoebe deoarece a primit acest rol si nu stia sa inoate bine asa ca Phoebe a muncit din greu ca sa isi dezvolte priceperea in timpul pre-productiei.

Trivia Phoebe Tonkin

Nume real: Phoebe Elizabeth Tonkin
Alias: Cleo
Data nasterii: 17 Octombrie 1989 (18 ani)
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Sydney, Australia
Status marital: necasatorit
Surori: nu are surori
Frati: nu are frati
Animale: un peste pe nume Pluto
Inaltime: 1,76m
Greutate: 61kg
Dimensiuni: 91-60-86
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: saten
Hobby-uri: inotul, acoria, cititul, modellingul
Educatie: Australian Theatre for Young People, Queenwood School for Girls in Balmoral

Sursa: nespecificata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu