luni, 2 august 2010

Biografie Indiana Evans

Posted by | |


Indiana Evans este o actrita australianca nascuta pe 27 iulie 1990 si este cunoscuta in primul rand prin intermediul personajului Matilda Hunter din serialul australian Home and Away.

Inca de la varsta de 5 ani Indiana a avut o atractie in ceea ce priveste muzica, dansul si filmul. La varsta de 7 ani, parintii ei au inscris-o la lectii de dans, la inceput balet, ca apoi sa evolueze la jazz si tap.

La varsta de 10 ani pasiunea ei s-a extins si la instrumente astfel a inceput sa ia lectii si de percutie ca mai apoi sa se alature unei agentii. A inceput ca model si chiar a participat la cateva cast-inguri la reclame TV pentru ca in anul 2001 sa aiba primul ei rol intr-o reclama. Indiana a invatat la liceul Newtown School, insa, fiind ocupata cu rolul din Home and Away, a renuntat la cursuriile de zi in detrimentul corespondentei, asta pana la varsta de 15 ani.

In 2003 ea a obtinut roluri in All Saints si Snobs ca in 2004 sa obtina rolul Matildei Hunter in Home and Away. In 2005 a fost nominalizata la Premiile Logie la categoria Most Popular New Female Talent.

In 2008 a aparut in The Strip alaturi de star-ul Bobby Morley ca in 2009 sa apara in unul din cele mai indragite seriale australiene, H2O: Just Add Water, unde o va inlocui pe Claire Holt si va juca rolul Bella.

Indiana are o sora mai mare, Alexis, si un frate mai mic, Max. Ca hobby-uri ii place sa cante, sa deseneze, cumparaturiile, sa iasa cu prietenii si sa se joace cu Meemo, pisica ei.

Interpretii ei favoriti sunt Beyonce si Delta Goodrem iar ca si actrite, Cameron Diaz (de altfel filmul ei preferat este Ingerii lui Charlie) si Cate Blanchett. Tot ea a recunoscut ca primele doua albume pe care le-a cumparat au fost ale lui Michael Jackson si Spice Girls.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu