vineri, 30 iulie 2010

CONCURSUL PRIETENILOR ACVATICI

Posted by | |


În Thassos cu Europa Travel si revista H2O

Daca esti cea sau cel mai activ fan H2O de pe forumul site-ului www.msz.ro in periada iunie-iulie, Europa Travel si revista H2O te premiaza cu o excursie in insula Thasson in luna august.

Ce trebuie sa faci concret?

Sa initiezi subiecte interesante de discutie pe FORUM si sa participi la discutiile initiate de alti participanti la concurs.

Cum te inregistrezi?

După ce aţi intrat la rubrica Forum, daţi click pe Creează un cont, alegeţi un Nume de utilizator, completaţi adresa de e-mail şi parola, şi confirmaţi prin tastare literele scrise în câmpul Verificare vizuală. Mergeţi în josul paginii, bifaţi căsuţa De acord şi apoi daţi click pe Creează un cont şi contul tău deja este activ. Aşteaptă câteva minute până îţi va ajunge pe adresa de e-mail un mesaj de confirmare şi apoi, ori de câte ori vei dori să fii activ pe forum, dă click pe Autentificare şi completează numele de utilizator şi parola. Ca să poţi sta cât vrei pe forum, bifează căsuţa Autentificare permanentă.

M-am inregistrat si apoi...?

Pentru început, noi vă invităm să discutaţi în cadrul subiectului „Prietenii acvatice” creat deja pe forum. Sunt foarte multe lucruri de spus despre prietenie asa ca, la treaba. Astfel o sa aveti sansa sa va imprieteniti cu multi fani ai revistei H2O-Adauga Apa! de varsta voastra.

Dar nu vă limitaţi la acest subiect. Puteţi crea câte vreţi voi. Cu cât subiectele sunt mai interesante şi generează mai multe comentarii cu atât vă cresc şansele de a câştiga excursia în Insula Thassos, din Grecia, din luna august.

Pentru premii intrati pe www.msz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu