miercuri, 28 iulie 2010

13 pasi spre fericire

Posted by | |




1.Zâmbiţi, vă rog!
Zâmbetul nu este doar o reţetă pentru buna dispoziţie, ci şi o reţetă pentru viaţă lungă! Râzi des! Îi vei contamina pur şi simplu pe ceilalţi cu fericire şi vei crea în jurul tău multă bună dispoziţie.

2.Aerul!
Aerul închis, încăperile mici şi programele TV plictisitoare îţi pot strica după-amiaza. Nu sta în casă! O plimbare într-un părculeţ verde şi plin de mirosuri plăcute te va face să te simţi mai bine. Vei începe să gândeşti pozitiv despre orice şi îţi vei încărca bateriile.

3. Hai la cumpărături!
O raită prin magazine pentru cumpărături! Aşa este! Cu condiţia ca această idee să-ţi placă. În mall, te aşteaptă bluza pe care o doreai de mult timp, însă care era prea scumpă. Chiar să fii atât de nepăsătoare?

4. Fă o faptă bună!
Gândeşte-te şi la alţii! Ocupă-te de adăposturile pentru animale din apropiere sau ajut-o pe vecina mai în vârstă la cumpărături. Fă o faptă bună şi convinge-te singură că a ajuta pe cineva e ca şi când te-ai ajuta chiar pe tine.

5. Poftă bună!
Mâncarea te face mai fericită? Desigur! Cu o condiţie, aceea de a fi sănătoasă. Fructele şi legumele proaspete conţin vitamine şi substanţe nutritive importante, care te ajută să te menţii în formă. Ciocolata şi bananele te fac, fără nicio îndoială, să-ţi recapeţi buna dispoziţie. Oamenii de ştiinţă au dovedit faptul că acestea nu numai că au o acţiune calmantă, ci eliberează şi hormoni ai fericirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu